Forum voor patiënten met slaapapneu - Gebruikersvoorwaarden

Door het bezoeken van de website forum.apneuvereniging.nl (hierna genoemd ‘het forum’), ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Inactieve gebruikers worden na drie jaar automatisch verwijderd. Alle berichten worden na drie jaar automatisch gearchiveerd en/of verwijderd.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van Nederland of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen.

Je gaat er mee akkoord dat de beheerders en moderatoren van het forum het recht hebben om een onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan de Apneuvereniging niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat gegevens vrijkomen.

Dit forum draait op software genaamd ‘phpBB’, een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de ‘GNU General Public License v2’. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag.

Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik het forum dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van het forum. Blijf je gebruik maken van het forum, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.