Angelliekje

UPPP België

Beste lezers,

Via deze weg wil ik eens informeren naar ervaringen (liefst goede!) in UPPP behandelingen in België. Ik woon op de grens de de wachtlijsten hier in Nederland zijn érg lang. Zijn er ziekehuizen in België gespecialiseerd? Ik krijg via google niets gevonden, hooguit slaapklinieken en die fase ben ik al voorbij. Bedankt alvast voor het reageren!

Angelique
Theab

Re: UPPP België

Welkom Angelique

UZA Antwerpen schijnt in België heel goed te zijn al heb ik geen persoonlijke ervaring. Succes en ik hoop hier jouw ervaringen te lezen.

Groetjes, Thea
Inspired

Re: UPPP België

Goedemiddag Angelique,

Ik heb geen ervaring met een UPPP behandeling, maar ik ben wel in 2010 bij prof. van de Heyning geweest in het UZA. Ik kon niet wennen aan de cpap en probeerde in aanmerking te komen voor een nieuwe behandeltechniek. Ik ben door hem heel goed voorgelicht, hij luistert goed en beantwoordt rustig je vragen. In Antwerpen kon ik niet meedoen, maar ik ben een maand later naar Amsterdam gegaan en heb als proefpersoon inmiddels al meer dan 5 jaar mijn implantaat.
Meer informatie over UZA en prof. van de Heyning vind je hier http://www.uza.be/primeur-tongstimulati ... slaapapneu en over Amsterdam hier http://www.sintlucasandreasziekenhuis.n ... e-bij-osas. prof. Nico de Vries heeft mij behandeld en ik ben ook zeer tevreden over de KNO specialisten van het St. Lucas Andreas ziekenhuis.

Veel succes met het zoeken en maken van je keuzes.

Groet, Dirk Jan

Terug naar “UPPP”