insertnamehere
Geregistreerde gebruiker
Astma en AHI's door allergie

Bericht door insertnamehere »

Hey lui

Ik heb een paar weken geleden een SEH bezocht vanwege benauwdheid. Dispneu zo als de specialist het omschreef. Ondanks een hartfilmpje, foto, bloedonderzoek etc was er geen duidelijke oorzaak. Mijn klachten waren: doodmoe en de hele dag kunnen slapen, geen spierenergie en kortademig. Het gevoel niet diep genoeg kunnen inademen. Daardoor35 ook een enorm hoge ademhalingsfrequentie in rust(35).

Aanstellerij was het ook niet want mijn sarturatie was ook maar 95% (normaal 100%). Na een astmamedicijn namen mijn klachten enigzins af en mocht ik naar huis, eigenlijk zonder diagnose. Ik mocht iets meer pufjes gebruiken en dat was het. Het hielp de dagen daarop weinig. Pas vorige week kreeg ik een idee om een anti-histamine (allergiepil) te proberen. Dat was het. Nu gaat het veel beter.

Het eigenaardige was/is ook dat de periode van klachten weer te zien is in het aantal AHI die ik had en nu heb. Tijdens klachten constant boven de 5 per uur. Nu weer 2 â 3. Je kunt het lezen als tip omdat nu de els en hazelaar bloeien met kerst. ik zal niet de enige zijn met overgevoeligheidsklachten
Ap, Neu, Mies...........


Plaats reactie