Pagina 1 van 1

sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 17 dec 2017, 15:52
door bmwpiet
Wie weet hoe je SH in het nederlands zet? Voor anderen , die meelezen. Bij help niet te vinden
ik heb beta 2.

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 17 dec 2017, 18:52
door RuudJ
Piet heb jij de windows versie of bunta?

Groet RuudJ

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 17 dec 2017, 19:05
door bmwpiet
Ruud J, schreef:Piet heb jij de windows versie of bunta?

Groet RuudJ
Windhoos 7, Ruud

SH v1.0.0-beta-2 build april 2016. Misschien, omdat het beta is ?? :D

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 17 dec 2017, 19:07
door Clan
bmwpiet schreef:Wie weet hoe je SH in het nederlands zet? Voor anderen , die meelezen. Bij help niet te vinden
ik heb beta 2.
Vreemd, in de Windows versie bij Help moet staan: “Wijzig taal”.

Anders misschien het pgm verwijderen en opnieuw installeren.

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 17 dec 2017, 19:24
door bmwpiet
Clan schreef:
bmwpiet schreef:Wie weet hoe je SH in het nederlands zet? Voor anderen , die meelezen. Bij help niet te vinden
ik heb beta 2.
Vreemd, in de Windows versie bij Help moet staan: “Wijzig taal”.

Anders misschien het pgm verwijderen en opnieuw installeren.
Er staat wel: change language, maar kan dan alleen kiezen uit engels.
Heb er niet zo`n last van die taal. Het is dat je erover begon.

Ik merk, dat ik engels ga denken door int. kookboek faceboekgroep met emigranten. :)

Zou wel de tekst bij de grafieken kleiner willen hebben. (tekst, die op zijn kant staat).

gr. Piet

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 17 dec 2017, 19:31
door RuudJ
Piet, ik heb een foto geplaatst in FB.

Groet RuudJ

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 17 dec 2017, 22:15
door Clan
Ik heb dezelfde versie geïnstalleerd maar heb gewoon Nederlands, ik kan het me niet precies herinneren maar waarschijnlijk kan je tijdens de installatie al voor Nederlands kiezen.

Ik zou voorstellen, deïnstalleren en opnieuw installeren.

Via Bestand-Instellingen-Uiterlijk kan de grootte van het letterbestand worden aangepast.

M.vr.gr.

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 18 dec 2017, 07:25
door bmwpiet
Ruud J, schreef:Piet, ik heb een foto geplaatst in FB.

Groet RuudJ
Ruud
ik ook.

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 18 dec 2017, 09:33
door bmwpiet
Na her installatie staat er wel een lijstje met talen, dat is nu gelukt. :D

Nieuwe vraag.
er staat een mededeling over session splitsing voor resmed gebruikers. de link verwijst naar een pagina zonder tekst.
zie filmpje op FB. :idea:

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 18 dec 2017, 19:39
door RuudJ
Piet ik zag het op je filmpje. Het is niet de bedoeling om te splitsen. Je splitst dan het twaalf uur in de middag punt. Dit zou handig zijn voor mensen die nachtdienst draaien maar het wordt eigen niet aangeraden om dat te doen.

Groet RuudJ

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 19 dec 2017, 06:29
door bmwpiet
Clan schreef:Ik heb dezelfde versie geïnstalleerd maar heb gewoon Nederlands, ik kan het me niet precies herinneren maar waarschijnlijk kan je tijdens de installatie al voor Nederlands kiezen.

Ik zou voorstellen, deïnstalleren en opnieuw installeren.

Via Bestand-Instellingen-Uiterlijk kan de grootte van het letterbestand worden aangepast.

M.vr.gr.
tabblad gevonden, taal veranderd

wat is anti- aliasing ???

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 19 dec 2017, 21:05
door Clan
Staat bij de instellingen bij uiterlijk.

Als je met de muis op de tekst ‘Gebruik Anti-aliasing’ gaat staan dan kun je lezen:

Anti-aliasing strijkt de grafieken glad.
Sommige grafieken zien er dan mooier uit.Dat is ook van invloed op gedrukte rapporten.
Probeer het en kijk of je het leuk vind.

————————————————————————-

Het wordt o.a. óók gebruikt om de rafelige randjes bij lettertypen te verbeteren (in andere pgms).

M.vr.gr.

Re: sleepyhead niet in nederlands te zetten.

Geplaatst: 21 dec 2017, 14:46
door bmwpiet
Onderwerp kan gesloten worden.
Conclusie van topic: SH herinstalleren.