Pagina 1 van 1

Is er een manier om spo2 data bij te knippen?

Geplaatst: 28 jun 2018, 11:24
door Noorder
Is er een manier om met name de spo2 data bij te knippen? Ik heb een meting waarbij de eerste waarde 4% is (uiteraard geen valide meting) en dit zorg ervoor de op de Y-as de schaal van 4-100% wordt getoond. Desnoods met de hand editen van de data.

Re: Uitgebreide Uitleg SleepyHead: Uw vragen!

Geplaatst: 28 jun 2018, 15:57
door RuudJ
Noorder, heb je geen oxymeter die samenwerkt met SleepyHead?

Welk merk heb je?

Groet RuudJ

Re: Uitgebreide Uitleg SleepyHead: Uw vragen!

Geplaatst: 29 jun 2018, 09:45
door Noorder
Ruud J, schreef:Noorder, heb je geen oxymeter die samenwerkt met SleepyHead?

Welk merk heb je?

Groet RuudJ
Ik heb een Contec CMS50F welke het prima doet icm Sleepyhead, echter is er dus een foutieve meting van 4% in de dataset gekomen waardoor de schaal van 4-100% wordt gezet in de user interface. Ik zou dus graag die foutieve meting weg zien te krijgen zodat de schaal 90-100% is en ik iets beter de fluctuaties kan zien.

Re: Uitgebreide Uitleg SleepyHead: Uw vragen!

Geplaatst: 29 jun 2018, 10:38
door RuudJ
Okay, nu zijn we een stap verder. Heb je al eens gekeken in het menu van SleepyHead? Via Bestand-Instellingen kun je bij een tabblad komen waar je de grafiek instellingen kunt wijzigen.

Kijk daar eens.

Groet RuudJ