Plaats reactie
Mijntje
Nightbalance / sleep position trainer

Bericht door Mijntje »

Beste allemaal,

Wie heeft er ervaring met de NB?

Ik zit nu in de testperiode op de 7e nacht, maar wordt minstens 2-3 keer per nacht gewekt door de trilling. Hebben jullie dat ook? Of is dat de bedoeling?? Ik heb juist het idee dat ik er alleen maar vermoeider door ben.

Overigens kunnen mijn klachten ook veroorzaakt worden door andere zaken dan POSAS. Dat is altijd een beetje lastig om van elkaar te onderscheiden...

Groetjes!

Mariann
Geregistreerde gebruiker
Re: Nightbalance / sleep position trainer

Bericht door Mariann »

Hoi,

Het is raar maar ik gebruik de NB nu een paar maanden en ik weet al niet echt meer hoe het in het begin was. Wel weet ik nog dat je inderdaad moe wordt van iedere keer weer op je zij gaan liggen. Toch went dat snel. Wat je tussendoor kunt doen is de NB "kantelen" (even de band kantelen op je buik en dan weer gewoon terug) zodat je een tijdje op je rug kunt liggen. De NB geeft een signaal als je weer op je zij moet gaan. Zorgt ervoor dat je niet op je rug in slaap valt.

Mijn verhaal staat bij MRA denk ik. Lees maar eens. Mij bevalt de NB prima en ik heb zo'n 98% effectiviteit ermee. Toch mooi meegenomen. Wat ik het fijnste vind, is dat je kunt uitlezen hoe je gelegen hebt. Dan merk je ook welk effect drukte, moeheid e.d. op je slaapgedrag hebben.

Succes,
groetjes, Mariann
Eindelijk vallen de puzzelstukjes in elkaar!

RuudJ
Moderator
Re: Nightbalance / sleep position trainer

Bericht door RuudJ »

Groet RuudJ
Medewerker AV-Kenniscentrum
ADEM BEWUST, WANT HET LEVEN DUURT MAAR KORT.
Bent u al lid van onze Apneuvereniging? €32,50 / Incasso €30,00/Jaar
Word lid en ontvang 4X het Apneu Magazine + 10X het Apneu bulletin per jaar.


Plaats reactie