Harie1
Geregistreerde gebruiker
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 4
Lid sinds: 27 mar 2021, 14:31

Encore Pro2

Ik heb deze gedownload en geïnstalleerd. Ik gebruik de BiPAP A40 en nu zou ik graag uitgelegd willen krijgen als ik het SD kaartje nu in Windows 10 ga uitlezen waarmee moet ik de bestanden dan openen (.002) en hoe krijg ik die dan in de Encore Pro2 geplaatst.
Ik ben geen computer specialist maar gewoon een beginner. Graag jullie antwoord.
RuudJ
Moderator
Moderator
Berichten: 5715
Lid sinds: 29 okt 2011, 14:50

Re: Encore Pro2

Encore Pro 2 is een uitleesprogramma van Philips die qua servergebruik best wel wat vraagt van de bron systeem van de pc. Wel is het de meest uitgebreide versie van de uitlees software die Philips gebruikt.

Eén waarschuwing vooraf: Zorg vooral dat je de inloggegevens altijd bij de hand hebt en dat je geen fouten maakt of deze vergeet. Die gegevens moet je dan weer aanvragen per mail bij Philips waar je dan opnieuw een inlogcode krijgt. Om deze code te krijgen moet je een bepaalde code op je scherm hebben staan en deze doorgeven aan Philips. Het scherm mag dan niet worden verwijderd, daar dan de code ook verwijderd en je dan niet meer de toegestuurde inloggegevens kunt gebruiken, daar deze correspondeert net die code die dus niet meer bestaat. Ook moet je rekeninghouden met het tijdverschil tussen de verschillende landen waar je je email naar toestuurt. Het antwoord kan soms veel later komen dan je verwacht had. Allemaal heel vervelend.

Meestal zit er bij de software ook een Manual bij die het programma uitlegt. Vaak in het Engels, maar omdat deze handleiding vaak in pdf vorm wordt verstrekt kun je gebruik maken van het vertaalprogramma DeepL . Dit programma is te verkrijgen (gratis) op https://www.deepl.com

Selecteer de tekst en hou daarna de ctrl knop ingedrukt en druk dan twee keer achter elkaar op de letter C. De tekst wordt dan ingevoegd in het linker gedeelte en vertaald in de aangegeven taal in de rechter kolom.
Groet RuudJ
Medewerker AV-Kenniscentrum
ADEM BEWUST, WANT HET LEVEN DUURT MAAR KORT.
Bent u al lid van onze Apneuvereniging? €32,50 / Incasso €30,00/Jaar
Word lid en ontvang 4X het Apneu Magazine + 10X het Apneu bulletin per jaar.

Terug naar “Encore Pro”