• Probeer in de titel van het onderwerp duidelijk te maken wat u wilt kopen, verkopen, ruilen of weggeven.
  • Reacties op advertenties kunnen het beste met een privé-bericht worden afgehandeld (klik op het naam-vierkantje bij het bericht, aan de linkerzijde).
  • Gebruik de contact-button onderaan de webpagina voor het versturen van een verzoek om een advertentie weg te halen. Vermeld de titel van het onderwerp.
  • Na 60 dagen wordt de advertentie automatisch verwijderd.

Te koop: Viatom Wellue O2Ring (draagbare hartslag en SpO2 meter)

1
Te koop:

Weinig gebruikte Wellue Viatom O2Ring (mijn CPAP therapie sloeg vrijwel meteen aan). Deze ring komt in de originele doos met handleidingen en de speciale laad/uitleeskabel (let op: de aansluiting is microUSB, en laden gaat ook met microUSB, maar uitlezen van de data naar de PC moet via meegeleverde kabel).

Ring meet hartslag en SpO2 gedurende de slaap. Je merkt vrijwel niet dat je de ring om hebt, dus erg prettig in gebruik. De ring meet elke seconde dus je krijgt ook erg veel data na je slaapsessie. Ideaal om bijvoorbeeld in te zetten voor mensen die denken dat ze slaapapneu hebben of die nog niet goed hun CPAP hebben ingesteld.

Extra informatie:
Je kan triggers (trillen als waarschuwing) instellen voor zowel hartslag als SpO2
Smartphone app voor Android en iOS
Batterij gaat circa 10 uur mee (dus elke avond voor het slapen even opladen, wat zo is gebeurt)
Zeer goede revieuws op amazon.de (waar ik hem heb gekocht)

Vraagprijs: 100 euro exclusief eventuele verzendkosten (afhalen mogelijk in Eindhoven of overdracht via een collega bij ASML Veldhoven)
Resmed 10 AutoSet
APAP mode 7.0 - 8.0 soft respons, zonder ramp/EPR
Resmed N20 neusmasker