Oproep; hulp gezocht voor een documentaire over 75plus automobilisten

1
Ik, Saskia Gubbels, ben documentairemaker en ik ben voor een nieuwe documentaire, in samenwerking met omroep Human en researcher Monique Lesterhuis , op zoek naar 75plussers die niet zonder auto kunnen of willen. 
Vanwege werk, reizen, mantelzorg, hobby’s, omdat u nog niet zo lang uw rijbewijs heeft en hier nog volop van wilt genieten, omdat u een bijzondere band heeft met uw auto, of vanwege andere redenen.
Voor de een betekent een auto vrijheid en onafhankelijkheid, voor de ander een noodzakelijk vervoermiddel.
Wat betekent de auto voor u?  En wat zou het betekenen al u niet meer mag rijden?
Moet u in de komende twee jaar gekeurd worden om uw rijbewijs te behouden? Heeft u al ervaring met de rijbewijskeuring of rijtesten?
Of maakt uw omgeving zich weleens zorgen omdat u nog rijdt? 

Graag zou ik in contact komen met 75plussers met een rijbewijs, om een bijdrage te leveren aan een documentaire over dit belangrijke onderwerp. 
Dat kan in de vorm van alleen het delen van uw verhaal per mail zodat ik leer over verschillende ervaringen, tot aan het daadwerkelijk vastleggen met een camera. Het gaat ons in eerste instantie om uw ervaring, dus het is geen probleem als u niet gefilmd wilt worden.

Wilt u reageren of heeft u naar aanleiding van deze oproep nog vragen?
Stuur dan een mail naar:  na75jaar@gmail.com
Als u liever teruggebeld wilt worden laat dan uw telefoonnummer achter in de mail, dan zal ik of Monique contact met u opnemen. 

Alvast hartelijk dank voor uw reactie,
Saskia Gubbels