Je moet wat als je in quarantaine zit

1
Forummers,

Met het zicht op de veilige haven (lees: de wereld gaat weer open en er mag steeds meer) toch gestrand met een Corona besmetting ... balen, dat wordt quarantine, ergens ook goed want ik voel me flink beroerd. Dus ja, wat kan je doen? TV kijken maar en ja, als iemand die zijn hele leven interesse heeft gehad in tillen en weightlifting zag ik van de week een programma op een van de Discovery kanalen over 4 Strongman die door Amerika trekken en allerlei uitdagingen doen qua tillen en liften en kracht challenges ..... en wat valt mij op? Allemaal gebruiken ze CPAP ..... hun bijna abnormale proporties levert een-op-een obstructieve slaapapneu op ...... dat kwam wel even binnen ..... ik heb altijd vet als de grote boosdoener gezien (al dan niet in combinatie met mechanisch mankement zoals in mijn geval), maar overtollige spiermassa? Dat wist ik niet..... jullie?

Grtz,

Aad

Re: Je moet wat als je in quarantaine zit

2
Da's apart.
Je traint toch niet de spieren in het achterste gedeelte van je mondholte?
(Héb je daar überhaupt spieren?)

Ik vermoed dat de dames en heren tgv hun voeding, veel koolhydraten naar ik ooit begrepen heb, stiekem toch wat vet ontwikkeld hebben.
Ik bedoel:
Kijk naar Jarno Hams:

https://www.google.com/search?q=jarno+hams&client=firefox-b-m&channel=ts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwioid7wqIPxAhVp5OAKHV7hCr0Q_AUIBigB&biw=414&bih=754

Dat zijn niet alleen spieren, hoor.
"Er bestaan geen eindes. Er zijn alleen nieuwe beginnen." (Menno M.)

Mijn colums verzameld op een blog: https://zeemanaanwal.blogspot.com/