Löwenstein Prisma APP online

1
De Prisma APP is online, zie onderstaande info, net per mail binnengekregen.

Goedendag,

Onze #prisma #APP geeft u zinvolle informatie over uw therapie, samen met gepersonaliseerde tips en aanbevelingen. U kunt uw eigen therapiedoelen instellen en informatie ontvangen over uw voortgang. U heeft ook de mogelijkheid om een therapiedagboek te openen en persoonlijke rapporten te genereren. Tenslotte kunt u met de prisma APP uw gegevens indien nodig verzenden naar uw arts of andere zorgverlener. Bekijk uw gegevens in de prisma APP via een actieve Bluetooth™-verbinding als u een van de volgende therapieapparaten heeft:

prisma SOFT plus
prisma SOFT max
prisma SMART plus
prisma SMART max

Kom meer te weten over de prisma APP via onze website: Löwenstein Medical https://hul.de/nl/produkt/prisma-app-3/?ref=nl.hul.de
Kom meer te weten over de prisma APP via onze YouTube kanaal: Löwenstein Medical InternationalDownload het van de #AppStore en #GooglePlayStore.

Wordt abonnee van onze kanalen op YouTube en LinkedIn bedrijfspagina’s en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen van Löwenstein Medical!
Groet RuudJ
Medewerker AV-Kenniscentrum
ADEM BEWUST, WANT HET LEVEN DUURT MAAR KORT.
Bent u al lid van onze Apneuvereniging? €32,50 / Incasso €30,00/Jaar
Word lid en ontvang 4X het Apneu Magazine + 10X het Apneu bulletin per jaar

Re: Löwenstein Prisma APP online

2
Onderstaande overgenomen vanuit een FB bericht. Video stond daar niet bij.


Krijg net e-mail van de Prisma-app voor Löwenstein-apparaat


Beste gebruiker van prisma APP,met de laatste update van de prisma APP (versie 1.5.23885) kunnen sommigen van u problemen ondervinden bij het herstellen van de Bluetooth-verbinding met het therapieapparaat van het type prisma SMART/SOFT max/plus.

We weten dat het Bluetooth-koppelingsproces in onze app niet eenvoudig is. De reden hierachter is dat we een extra cryptografielaag hebben geïntroduceerd boven het standaard Bluetooth-protocol om de beveiliging van de verbinding tussen prisma APP en uw prisma-therapieapparaat te vergroten. Het maakt de verbinding tussen App en therapieapparaat wat complexer dan bij andere, vooral niet-medische Bluetooth-apparaten. Maar we zijn ervan overtuigd dat beveiliging en gegevensveiligheid erg belangrijk zijn, daarom hebben we wat bruikbaarheid opgeofferd om de beveiliging te verbeteren. We werken er hard aan om het af te stemmen en de gebruikerservaring en toegankelijkheid van de app te verbeteren, met name het koppelingsproces.
Door een fout in de laatste release kan de koppeling tussen het therapieapparaat en de prisma APP verloren gaan. We hebben al een nieuwe versie van de app uitgerold (versie 1.5.25345) maar in sommige gevallen is het installeren van de nieuwere versie niet voldoende om het probleem op te lossen.

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het verbinden met het apparaat met de nieuwste app-versie, hebben we uw hulp nodig bij het herstellen van de verbinding. Volg de onderstaande stappen zorgvuldig - het is erg belangrijk om de koppelingslijst op te schonen, zowel op de mobiele telefoon als op de therapie apparaat.

Het hele proces wordt getoond in de video

Zorg ervoor dat u de laatste versie van de prisma APP heeft
Als je bent ingelogd in de app: log uit
Ga naar de Bluetooth-instellingen van je telefoon en verwijder het prisma-apparaat zoals weergegeven
Zeer belangrijke stap: druk op de menuknop op het therapieapparaat, druk op de knop "+" onder het versnellingssymbool, blader naar het scherm "Bluetooth verwijderen" en schakel het naar "Ja" met de knop "plus", en maak de koppelingslijst schoon met "Vinkje" knop Raadpleeg de bovenstaande video.
Ga zoals gewoonlijk door met koppelen vanuit de app - raadpleeg indien nodig de video
Het spijt ons zeer voor het ongemak. Als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact met ons op via myprisma@prismacloud.com, we zullen ons best doen om je te helpen.

Hartelijke groeten,

prisma APP-team
Groet RuudJ
Medewerker AV-Kenniscentrum
ADEM BEWUST, WANT HET LEVEN DUURT MAAR KORT.
Bent u al lid van onze Apneuvereniging? €32,50 / Incasso €30,00/Jaar
Word lid en ontvang 4X het Apneu Magazine + 10X het Apneu bulletin per jaar